top of page

Diagnoser

Att ha ont i foten kan bero på många saker. Det kan komma från en skada på grund av överbelastning, våld mot foten eller att man har en internmedicinsk sjukdom som exempelvis reumatism eller diabetes. Ont i foten kan även bero på dysfunktionell anatomi och fysiologi. Det kan göra ont på ovansidan av foten, undersidan av foten, sidan om foten, under hälen, hälsporre, under framfoten, i tårna, hälsenan eller i fotleden.

 

För att säkerställa rätt diagnos och rätt behandling rekommenderar vi att du bokar en fotanalys / belastningsanalys med legitimerad vårdpersonal (fysioterapeut, naprapat, ortopedtekniker) på någon av våra kliniker i Stockholm, Solna eller Aspudden.

Utprovning skoinlägg / fotbäddar

Det är viktigt att dina fotbäddar blir ordentligt utprovade. När du hämtar dina fotbäddar anpassas de till dina skor, ta gärna med dig flera par skor. Fotbäddarna tar plats i skorna och du kan eventuellt vara i behov av skor med löstagbar sula och snörning. Vi hjälper gärna till med skoråd. Dina fötter och resten av kroppen står inför förändring. Börja lugnt och trappa stegvis upp användandet. Träningsvärk kan uppkomma i fötter och knän. Efter cirka fyra veckor ska du kunna använda dina fotbäddar utan skavsår eller ömhet. Om du får skavsår eller andra problem bör du kontakta oss för eventuell justering. Garanti. I våra priser ingår 6 månaders kostnadsfri korrigering

bottom of page