stegkliniken.fade.mobversion2

FAQ - FRÅGOR OCH SVAR

Vad kostar inläggen? Ett par inlägg kostar 349:- + frakt . Gäller i hela sverige. Vid beställning av fler par ökar fraktkostnaden enligt postnords vikt/portotabell.

Hur får jag inläggen levererade? Vid beställning av endast ett par inlägg skickas de direkt hem i din brevlåda. Vid beställning av fler par kommer det till ditt närmaste Postnord-ombud.

Har jag öppet köp? Ja du har öppet köp i 14 dagar f.o.m att du fått din leverans.

Vart returnerar jag inläggen? De returneras direkt till Stegkliniken ortopedteknik Hägerstensvägen 116, 12649 Hägersten.

Vilken storlek ska jag välja? Du går efter din "normala" skostorlek. Pendlar du mellan 2 storlekar (exempelvis 43 och 44). Välj den större storleken.

Hur anpassar jag ett inlägg till min sko? Ibland passar inte inlägget i skon direkt vid leverans. Inlägget är för långt eller för brett för din sneakermodell. Klipp försiktigt i framdelen av inlägget, enligt den innerform som din Sneaker har. Ta ev. ut befintlig innersula och lägg som mall uppepå ditt nya inlägg.

Det käns trångt med nya sulan i skon
Oftast finns det redan en innersula i sneakern. Ta ut de den och ersätt med din nya sula. Det kan eventuellt vara lite meck för att få bort originalsulan ur skon. Om det inte finns en löstagbar sula i din sneaker: snöra upp skon rejält och ända fram i tån. Sätt sedan i foten och snöra åt, men denna gång mindre tight.