stegkliniken.fade.mobversion2
  • Pris: 650   kr  ink.moms
    • Köp!

Herr

Scholl Airbase Herr. Sholls bästsäljare Herr, i Svart ovandel av skinn och justerbara spännen för bästa komfort. En generöst bred sandal som passar för inne och utebruk. Den patenterade ,mjukt polstrade och skinnklädda fotbädden i sandalen har en luftkudde som dämpar skönt och som ger korrigerande och avlastande stöd för fotvalven - oavsett hålfotshöjd på din fot. Nu extra billigt på Weben.

Nu 850:- (ord pris 950:-)

 

SLUTSÅLD!!

Experter inom fotvård och komfort sedan 1904


Scholl har tagit hand om fötter i över 100 år, ända sedan företagets grundare Dr William Mathias Scholl gjorde det till sitt livslånga uppdrag att förbättra människors hälsa, komfort och välmående via deras fötter.

 

Detta engagemang är starkare än någonsin! Tack vare våra innovationer och nya teknologier så kan vi erbjuda ett ständigt växande utbud av skor och fotvårdsprodukter.

Med scholls långa historia inom fotvård så är det viktigt för oss att Schollanvändarna får ut det bästa av våra produkter. Det är därför scholl har skapat Scholl-teamet. Teamet består av Dr Phil Vasyli, skapare av Scholl Orthaheel, och Salford University Centre for Rehabilitation and Human Performance Research, en av de ledande forskningsorganisationerna inom fotvård.