stegkliniken.fade.mobversion2


Behandlingar

Har du ont? Hos oss får du träffa legitimerade behandlare som kan utföra unika behandlingar och korrigeringar vid fotskador.  Vi är legitimerade inom naprapati, fysioterapi och ortopedteknik. Vi samarbetar med många av storstockholms vårdcentraler, ortopedmottagningar och företagshälsovårder där läkare ordinerar sina patienter direkt till Stegkliniken, ofta för besvär kopplat till foten. Vi anlitas även av försäkringsbolag och företag.
Du behöver inte ha remiss för att få hjälp av oss. Välkommen!

Vi är en privat klinik och har mottagningar i City/Karlaplan, Norrort/Solna/Råsunda och Söderort/Aspudden. Stegkliniken har ett unikt koncept riktat mot fot, knä och höft med inriktning mot ortopediska fotbäddar och fotskador. Hos oss kan du få behandling eller korttidsrehabilitering.

 

Våra behandlingar är Naprapati - manuell behandling för rygg, nacke, fot och övriga kroppen. Fysioterapi - stötvågsbehandling, akupunktur, manuell terapi, klassisk sjukgymnastik och rehabträning. Ortopedteknik - tillverkning av individuella fothjälpmedel. Vi jobbar tillsammans och blandar våra professioner för bästa resultat med patienten i fokus. Hos oss kan du få träffa olika kompetenser under ett och samma tak. Välkommen!


Boka tid: 08 - 744 34 85
Mail: info@ stegkliniken.se

Legitimerade av socialstyrelsen

Få vårat nyhetsbrev!